УЧЕНИЦИ НАШЕ ШКОЛЕ У ПРОЈЕКТИМА ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ

Омладинска банка Прњавор у сарадњи са Фондацијом „Мозаик“ и Градом Прњавор подржала је реализацију девет пројеката и два микробизниса, од којих су два пројекта ученика наше Школе.

Идеја гимназијалаца је била да набаве телевизор за кабинет информатике, који би служио за свакодневно извођење наставе, али омогућио и одржавање квиза за ученике завршних разреда. Квалитетније и брже кориштење уређаја за репродукцију наставног садржаја ће нашим наставницима олакшати реализацију образовног процеса, квизова и радионица, а савременија настава ученицима олакшати учење и самим тим довести до побољшања резултата у школи.

Поред овог, наши ученици су учествовали и у пројекту „Љето у парку“ који почиње 17. јуна 2023. године и трајаће два дана. Први дан ће бити усмјерен на основце и основке кроз активности попут потраге за благом, јавни час глуме, талент шоу… Други дан је резервисан за средњошколце који ће имати прилику да учествују у квизу знања, тренингу и свирци групе Деминутив. Главни циљ је подизање свијести младих о важности провођења времена у природи на свјежем ваздуху, као и подстицање младих на физичку активност кроз игру и тренинг, те омогућавање стицања нових знања и искустава.

Захваљујемо се Омладинској банци Прњавор, Градској управи Прњавор и Фондацији „Мозаик“, а нашим вриједним ученицима, које ћемо увијек радо подржавати и усмјеравати у реализацији активности које доприносе њиховом квалитетнијем образовању и животу, честитамо и желимо да и у будућности раде корисне пројекте и покажу да су главни ресурс и покретачка снага наше заједнице!