ДВОРИШТЕ ЈУ ГИМНАЗИЈА ПРЊАВОР ЈЕ НАЈУРЕЂЕНИЈЕ ДВОРИШТЕ У КАТЕГОРИЈИ ЈАВНИХ УСТАНОВА, ОРГАНИЗАЦИЈА И ПРИВРЕДНОГ СУБЈЕКТА

У овогодишњој акцији „Бирајмо најуређеније“ коју традиционално организује Градска управа Прњавор учествовала су 22 кандидата, а власницима најуређенијих дворишта уручене су плакете и новчане награде. Награде су подијељене у пет категорија, а ове године уручена је и једна специјална награда.

За најуређеније двориште у категорији двориште јавне установе, организације и привредног субјекта проглашено је двориште ЈУ Гимназија Прњавор.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ова награда резултат је труда и залагања професорице Миле Јанковић, ангажмана наших ученика, чланова еколошке секције, као и посвећености помоћног особља школе, али и свих запослених. Заједничким напорима трудимо се да сваке године обогатимо наше двориште садњом нових биљака и да пронађемо функционална еколошка рјешења за свакодневне изазове, те на тај начин подижемо свијест о важности заштите животне средине. Рециклажни кутци, компостирање и садња биљака само су неки од начина којима школа доприноси одрживости. Наш циљ је створити простор који инспирише и подстиче креативност код наших ученика.

 

Захваљујемо се Градској управи Прњавор и комисији која је препознала нашу преданост и допринос заједници! Њихова подршка и признање мотивишу нас да наставимо даље, унапређујући наше двориште и рад на очувању животне средине.