ВОЛОНТИРАЊЕ МАТУРАНАТА

У склопу пројекта професионалне оријентације, наши матуранти већ годинама сваки први петак у децембру замијене школске клупе  другачијим радним обавезама.

У складу са својим интересовањима и плановима за будуће занимање, матуранти се опредјељују за различите радне организације, гдје имају прилику да сазнају нешто више о послу који их занима.

Овакав приступ избору будућег занимања пружа им прави увид у то са каквим радним обавезама ће се сусретати убудуће и сматрамо да им заиста може помоћи у избору који их чека након завршеног гимназијског образовања.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гимназијалци су ове године изразили жељу да један дан наставе замијене  даном праксе у некој од сљедећих установа, односно предузећа: Општина Прњавор, Основни суд у Прњавору, Полицијска станица Прњавор, ЈУ ОШ „Бранко Ћопић“, Центар за социјални рад Прњавор, ЈУ Дјечији вртић „Наша радост“, ЗУ „Кућа здравља др Марјановић“, Стоматолошка ординација „Др Пржуљ“, Телевизија К3, ЗУ Апотеке „PharmaNova“, „Business Software Intelligence – BSI“ д.о.о. Прњавор, Фортуна Маркети, Terc Trade Company, Технопринт д.о.о, Технопласт д.о.о, Ауто дијелови „Ковјанић“, Ветеринарска станица „Стојчић“ и Дрвекс Прњавор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЈУ Гимназија Прњавор се захваљује наведеним установама на подршци у реализацији овог пројекта и надамо се да ћемо сарадњу наставити и у годинама које су пред нама.