ПРОМОТИВНЕ АКТИВНОСТИ ЗА УПИС НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

ЈУ Гимназија Прњавор организовала је 19. и 22. маја 2023. године Дан отворених врата за родитеље и ученике деветих разреда основних школа у Прњавору. Школу су посјетили ученици и родитељи ЈУ ОШ„Бранко Ћопић“ Прњавор, ЈУ ОШ“Никола Тесла“ Прњавор, ЈУ ОШ“Меша Селимовић“ Насеобина Лишња и ЈУ ОШ“Свети Сава“ Горњи Смртићи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Директор школе Дајана Остојић пожељела је добродошлицу свим ученицима, а професори и ученици школе су се потрудили да будућим гимназијалцима представе бар дио онога што их очекује уколико се одлуче за средњошколско гимназијско образовање.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кроз презентацију и обилазак школе, представили су им наставне и ваннаставне активности, а ученици су имали прилику разбити митове о латинском језику, учествовати у различитим квизовима, упознати се са огледима из физике и хемије, као и са нашим талентованим ученицима и члановима Савјета ученика.

 

Ученици и њихови родитељи имали су прилику да се упознају са условима уписа, начинима извођења наставе, капацитетима којим школа располаже и да разговарају са предметним професорима и ученицима, као и управом школе, који су им на располагању за све евентуалне нејасноће.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У склопу промотивних активности за упис нове генерације гимназијалаца, као и професионалне оријентације ученика деветог разреда, током априла и маја, посјетили смо све школе у Прњавору и директно се представили ученицима на часовима одјељенске заједнице. Овом приликом смо им подијелили беџеве са кодом, који су радили ученици наше школе, а који их, када се скенира, води у виртуелни обилазак наше школе.

 

 

 

 

 

 

 

 

У школској 2023/24. години, ЈУ Гимназија Прњавор уписује:

  • Једно одјељење друштвено-језичког смјера са 20 ученика и
  • Два одјељења рачунарско-информатичког смјера са по 16 ученика.

Бирајте паметно, бирајте нас!

Видимо се у Гимназији Прњавор!

https://www.prnjavor.info/gimnazija-prnjavor-organizovala-dane-otvorenih-vrata/?fbclid=IwAR362kx99D8tYy_q8Ak_-kk5urcAoWD1_5IrF0zRZ8HIQmLSYULOpakyWdI