СВЕЧАНА ДОДЈЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА

Данас је у Центру за културу Прњавор уприличена подјела диплома о завршеном четворогодишњем средњошколском образовању за 47. генерацију матураната наше школе.

Поред родитеља, професора и пријатеља, који су се окупили како би прославили успјех и достигнућа ове изузетне групе младих људи, свечаности је присуствовао и господин Дарко Томаш, градоначелник града Прњавор.

 

 

 

 

 

 

 

 

Овом приликом, директорица Школе Дајана Остојић уручила је градоначелнику захвалницу за успјешну сарадњу, несебичну подршку пројектима ученика Школе и допринос у побољшању услова рада ЈУ Гимназија Прњавор.

У свом обраћању, градоначелник је упутио топле ријечи подршке и охрабрења матурантима, истичући важност наставка образовања и усвајања нових знања и вјештина у свијету који се брзо мијења.

 

 

 

 

 

 

 

 

Директорица Школе обратила се свим ученицима завршног разреда како би им честитала, изразила понос и задовољство због постигнутих резултата, наглашавајући њихову посвећеност, марљивост и ентузијазам током четверогодишњег средњошколског пута, те уручила заслужене дипломе и поклоне матурантима који су постигли изузетне резултате током школовања.

Диплома ученику генерације уручена је Катарини Марјановић, ученици рачунарско-информатичког смјера, заједно са дипломом „Вук Караџић“ и прикладним поклоном.

Диплому за изузетан успјех и освојено прво мјесто на Републичком такмичењу из програмирања у школској 2021/22. години добио је Јован Цвијановић, а Ђорђу Марићу је уручена диплома „Вук Караџић“, за примјерно владање и одличан успјех са просјеком оцјена 5,0 у току гимназијског школовања.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Након пригодног програма и подјеле диплома и поклона за ученике који су се истакли својим трудом, радом и залагањем, те примјерним владањем, услиједила је додјела диплома.

Матурантима су дипломе уручили професори који су их пратили током њиховог четверогодишњег школовања, њихове одјељењске старјешине. Професорице Татјана Топић и Јованка Вишекруна искористиле су ову прилику да се опросте са својим ђацима и пожеле им све најбоље у њиховом даљем животу.

Честитамо 47. генерацији матураната ЈУ Гимназија Прњавор и желимо им много успјеха и среће у свим њиховим будућим подухватима!